Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Δικές μας Οστενικές φωτογραφίες

Είχα εδώ και καιρό μια ιδέα,να βγάζουμε φωτογραφίες με Οστενικό περιεχόμενο και να τις δημοσιεύουμε στη σελίδα μας στο facebook.Όμως η συμμετοχή ήταν μικρή και είμαστε ελάχιστες αυτές που τόλμησαν να βγάλουν μια φωτογραφία.Σας ξαναθυμίζω πως είναι δεκτές όλες οι φωτογραφίες ,ακόμα κι αν δεν έχετε φαντασία μια απλή φωτογραφία αρκεί.Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο.
Οι φωτογραφίες που έχουμε μέχρι στιγμής:






 Η δύο πρώτες πολύ όμορφες φωτογραφίες είναι της Μαρίας,ειδικά η δεύτερη θυμίζει Οστενικό καλοκαιράκι.Μπράβο στην Μαρία για δύο όμορφες φωτογραφίες με πολύ φαντασία.










Αυτή η φωτογραφία που θυμίζει μια άλλη εποχή είναι της Μαργαρίτας που την ζηλεύουμε πολύ όλοι που έχει μια τόσο όμορφη και κλασσική γωνιά μέσα στο σπίτι της .

Και οι δύο τελευταίες είναι δικές μου ,όπως καταλαβαίνετε δεν το έχω με την φωτογραφία γιατί δεν υπάρχει καθόλου φαντασία,όμως κάτι είναι και αυτές από το τίποτα.





















Επίσης να πούμε ένα μπράβο στην Χρύσα που μπορεί να μη βγάζει δική της φωτογραφία με Οστενικό θέμα όμως μας φτιάχνει συνέχεια όμορφες φωτογραφίες τις οποίες από την πρώτη στιγμή μας επέτρεψε να χρησιμοποιούμε στη σελίδα και στο μπλογκ μας.Δείτε μερικές:


4 σχόλια:

  1. Μεράκι και όρεξη θέλει. Και να μην υπάρχει μεγάλη φωτογραφική ικανότητα, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θαυμάσια, όπως βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Ιφιγένεια με ρώτησες αν μπορείς να αναρτήσεις την φωτογραφία που έχω στο ιστολόγιο μου
    http://austensdelight.blogspot.gr/2013/06/blog-post_27.html
    Κανένα πρόβλημα.
    Επίσης μπορείς να βρεις ενδιαφέρον το κάτωθι άρθρο
    http://austensdelight.blogspot.gr/2013/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ανάρτησα στο facebook και στο επόμενο άρθρο που θα κάνω με δικές μας οστενικές φωτογραφίες θα την αναρτήσω .Σ ευχαριστώ !
    Διάβασα το ιστολόγιο σου και είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...