Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Δικες μας Οστενικές φωτογραφίες Νο2


Μετά το πρώτο θέμα με Οστενικές φωτογραφίες πολλά μέλη πήραν θάρρος και άρχισαν να μας στέλνουν δικές τους φωτογραφίες.Να ευχαριστήσω εδώ ξανά όλα τα κορίτσια που μπήκαν στον κόπο να βγάλουν κάτι και να μας το στείλουν αλλά να πω και ένα μπράβο γιατί όλες οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές.Ας τις απολαύσουμε!!!
Πρώτη φωτογραφία από την Βάσω Κ. ,πολύ όμορφη εικόνα !!!!
Οστενική φωτογραφία με πολύ..φινέτσα ,κοσμήματα και φυσικά το πολυαγαπημένο μας βιβλίο "Περηφάνια και Προκατάληψη"από την Βασιλική!
Κι άλλη όμορφη Οστενική εικόνα από την Βασιλική!

Αυτή η φωτογραφία δεν σας κρύβω πως είναι και από τις αγαπημένες μου,όμορφη συλλογή με βιβλία σε συνδυασμό με όμορφα διακοσμητικά!Εύγε Χαρά πολύ όμορφη φώτο!!!
Εδώ βλέπουμε Περηφάνια και Προκατάληψη παρέα με ζεστό τσαγάκι όμως βλέπουμε και το υπέροχο γούστο στα λογοτεχνικά βιβλία της Μυριανθής που μας έστειλε την φωτογραφία!



Τζέιν Όστεν στα Αγγλικά και έναν πολύ όμορφο σελιδοδείκτη από την Γιώτα!
Για άλλη μια φορά η Μαργαρίτα μας έκανε να ζηλέψουμε με τέτοιες ωραίες γωνιές που έχει στο σπίτι της,συλλογή με βιβλία της Όστεν στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά!Η αγγλική έκδοση του Μανσφιλντ Παρκ είναι πανέμορφη!!

Το υπέροχο Αββαείο του Νορθάνγκερ παρέα με Ντίκενς,Μικρές κυρίες και ένα όμορφο γουρουνάκι από την Μαρία Γ.
Και αυτή η φώτο είναι από την Μαρία Γ. Οστενική φωτογραφία με Μέριλιν Μονρόε και Τζέιν Όστεν και με μια τσάντα που χωράει πολλάααααααα βιβλία.


Θέλετε να ζηλέψουμε την Μαρία Γ. λίγο ακόμα;;;Αυτές οι κουκλίτσες είναι οι ηρωίδες της Όστεν.Μια καταπληκτική συλλογή, με το ασπρο φόρεμα είναι η Ανν Ελιοτ, μετά ακολουθεί η Λίζυ με το καπέλο, η Φανι πάλι με καπέλο, με το πράσινο φόρεμα είναι η Εμμα και με το ροζ η Ελινορ.
 Αν σας άρεσαν οι φωτογραφίες μπορείτε όποτε θέλετε να μας στείλετε τις δικές σας και εμείς φυσικά θα τις δημοσιεύσουμε για να τις θαυμάσουν όλοι!! :)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...