Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δικες μας Οστενικές φωτογραφίες Νο3

Έχει περάσει ένα ολόκληρος χρόνος (!) απο την τελευταία φορά που ανέβηκε άρθρο με τις δικές μας οστενικές φωτογραφίες. (δείτε εδώ το πρώτο και εδώ το δεύτερο άρθρο ) Έχουν μαζευτεί πολλές απο τότε και σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές .Υπολογίζω πως θα χρειαστεί να κάνω τουλάχιστον άλλες δύο αναρτήσεις για να δημοσιευτούν όλες οι φωτογραφίες . Ξεκινάμε λοιπόν :
                                   (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις δείτε μεγαλύτερες)

Τρεις πολύ όμορφες φωτογραφίες απο την @Aliki Vasalou Papayannis. Όλα αυτά τα καλούδια τα έχει πάρει απο το Jane Austen Center .Ζηλεύουμε όλες :P 
Οστενική γωνιά απο τον @Alexander Chefala

Οστενική φωτογραφία απο τον @Γιώργο Ζ.  που μας δείχνει ότι η Τζέιν Όστεν είναι σαν την κοκα-κόλα, πάει με όλα :P 
Περηφάνια και Προκατάληψη απο την @Δημητρα Δημητρίου .Ήταν ο καιρός της ομαδικής μας ανάγνωσης και είχα ζητήσει απο τα μέλη φωτογραφίες με το βιβλίο τους .
Μερικές δικές μου φωτογραφίες .Οι δύο πρώτες είναι απο δύο "έξαλα" βράδια παρέα με τους αγαπημένους μου ήρωες και η τρίτη απο το πρώτο κεφάλαιο της Περηφάνιας και Προκατάληψης .(μαζί με τον σελιδοδείκτη μας !) 
Ποια οστενοκολλημένη κρύβεται πίσω απο την Περηφάνια και Προκατάληψη των εκδόσεων Πατάκη;;;Μα η Αλίκη απο τη χώρα των βιβλίων φυσικά !
Η @Λένια Δασκαλάκη μας έστειλε το δικό της Οστενικό ράφι .Υπέροχα τα βιβλία , μου άρεσαν πολύ οι δύο υπέροχες ταινίες που φαίνονται στο βάθος , αλλά και το μικρούλι στην κορνίζα .

Για να μη σας κουράσω και δεν δείτε όλες τις υπέροχες φωτογραφίες , λέω να σταματήσω κάπου εδώ .Υπόσχομαι να ανεβάσω τις συνέχειες πολύ σύντομα .Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλε τη δική του οστενική φωτογραφία στη σελίδα μας στο facebook.





1 σχόλιο:

  1. Με την λακτα σοκολάτα η οστεν πάει ακομα καλυτερα, η πρώτη μας αγάπη και παντοντινή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...