Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τι έγινε στο οστενικό πικ-νικ στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 21 Ιουνίου, κάναμε ένα οστενικό πικ-νικ στην παραλία Θεσσαλονίκης  .Πολλά μέλη της σελίδας το ζητούσαν και η φίλη μου η Αλίκη (από τη χώρα των βιβλίων) μου το έλεγε εδώ και καιρό .
Το οργανώσαμε λοιπόν , πήραμε τα σεντονάκια μας και διάφορα φαγητά και βρεθήκαμε στον Λευκό Πύργο .Εκείνο το απόγευμα έγινε το Gay Pride και είχε πολύ κόσμο το κέντρο της πόλης .Είχα σκοπό να κάτσουμε στο γρασίδι κάτω απο τον Λευκό Πύργο αλλά είχε πολύ κόσμο και φασαρία και τελικά πήγαμε πίσω από το άγαλμα του Μ.Αλέξανδρου .

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία !Είναι κάτι απλό που μπορούμε να κάνουμε συνέχει κι όμως για κάποιο λόγο δεν το κάνουμε ποτέ .
Στην αρχή αναρωτιόμασταν όλοι πως μπορούσαν εκείνη την εποχή και το έκαναν συνέχεια .Δεν μπορούσαμε να βολευτούμε καλά στο σεντόνι και είχε και μερικά ζουζουνάκια . :P Όσο περνούσε η ώρα όμως τα ξεχάσαμε όλα και πιστεύω πως όλοι περάσαμε το ίδιο καλά .Έβαλα μουσικές απο οστενικές ταινίες απο το κινητό μου, πιάσαμε την κουβέντα για θέματα της Όστεν και όχι μόνο , φάγαμε και γελάσαμε πολύ.

Βγήκαμε φωτογραφίες αλλά δεν είχαμε κάποιον να μας βγάλει όλους μαζί :



Σε κάποια φάση έριξε μερικές ψιχάλες αλλά ανοίξαμε τις ομπρέλες μας (άλλο που δεν θέλαμε) και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα .Κράτησε μόνο λίγα λεπτά και μετά σταμάτησε .

Ήταν πάαααααρα πολύ ωραία και ανυπομονώ να το κάνουμε πάλι. :)

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα περάσατε! Άσπρη σούπα φάγατε; :p Πάντως κορίτσια έπρεπε να βγάλετε φωτογραφίες και τα φαγητά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως περάσαμε πολύ ωραία, και να μην ξεχάσουμε να δώσουμε και τα εύσημα στη Σοφία για το εκπληκτικό της γλυκό που έγινε ανάρπαχτο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Respects my ladies !
    Οι φωτό δίνουν όντως μια αίσθηση Regency. Και ΝΑΙ, συμφωνώ ότι έριξε λίγες ψιχάλες μόνο και μόνο για να σας δώσει την ευκαρία να ανοίξετε τις vintage ομπρέλες σας !
    Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...