Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μια εφαρμογή με την Τζέιν Όστεν

Χρειαστήκατε ποτέ μια δόση 19ου αιώνα στη ζωή σας;; Το Κέντρο της Τζέιν Όστεν (Jane Austen Centre) μόλις μας έδωσε την τέλεια λύση. Η νέα εφαρμογή Jane Austen Daily Quote μας δίνει μια κλασσική φράση της Όστεν για κάθε μέρα του χρόνου. 

Επιπλέον μπορούμε να τη ρυθμίσουμε να μας τη στέλνει όποτε θέλουμε μέσα στη μέρα (σε περίπτωση, δηλαδή, που θα βρεθούμε σε κάποια ιδιαίτερη κατάσταση όπου θα χρειαστούμε μια έξυπνη φράση).

Η εφαρμογή είναι αυτή τη στιγμή φορτωμένη με 365 αγαπημένες φράσεις από τα 6 βιβλία που έγραψε η Όστεν: Περηφάνια και Προκατάληψη, Έμμα, Πειθώ, Λογική κι Ευαισθησία, Το αββαείο του Νορθάνγκερ και Μάνσφιλντ Παρκ
Πέρα από το διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεσης, το Κέντρο της Τζέιν Όστεν χρησιμοποιεί την εφαρμογή ως ένα μέσο για να προωθήσει το μουσείο του Μπαθ στην Αγγλία. Επίσης διαφημίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα του Κέντρου και το ψηφιακό περιοδικό.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στο App Store και στο Google Play Store δωρεάν. Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας φράση από την Τζέιν Όστεν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...