Τρίτη 3 Μαΐου 2016

"Love & Friendship" Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε !


Τον τελευταίο καιρό όλο και κάτι οστενικό βγαίνει στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη για να μη μένουμε εμείς οι οστενοκολλημένοι παραπονεμένοι . Εγκλήματα στο Πέμπερλυ ,Ζόμπι στην Περηφάνια και Προκατάληψη και διάφορα άλλα .Η οστενομανία δεν σταματά ποτέ και πουθενά !


Όταν έμαθα για τη συγκεκριμένη ταινία απόρησα πραγματικά  . Έχω διαβάσει το βιβλίο "Έρωτας και φιλία" απο εκδόσεις Σμίλη και καμία ιστορία δεν είναι ολοκληρωμένη . Η συγκεκριμένη ταινία είναι βασισμένη στο επιστολογραφικό μυθιστόρημα της Όστεν "Λαίδη Σούζαν". Από όλες τις ιστορίες στο συγκεκριμένο βιβλίο αυτή ήταν που μου άρεσε περισσότερο  . Είχε το κλασικό χιούμορ της Όστεν όμως η ηρωίδα ήταν τελείως έξω απο αυτά που έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε στα βιβλία της λατρεμένης μας .
Η Λαίδη Σούζαν είναι μια εύθυμη χήρα που φλερτάρει απροκάλυπτα με όποιον βρει και σκοπός της ζωής της είναι να βρει γαμπρό σε αυτήν και τις κόρες της .

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο  Whit Stillman . Δεν γνωρίζω τη δουλειά του και από ότι βλέπω δεν έχει σκηνοθετήσει κάτι πολύ γνωστό . Ελπίζω να έκανε καλή δουλειά και να σεβάστηκε το έργο της Όστεν ,

Στο ρόλο της Λαίδη Σούζαν η Kate Beckinsale .

Η ταινία θα προβληθεί στην Αμερική στις 13/05/2016 και από ότι φαίνεται δεν θα έρθει στη χώρα μας . Πιστεύω βέβαια κάποιο τρόπο θα βρούμε να το δούμε . Ως τότε ας ρίξουμε μια ματιά στο trailer για να πάρουμε μια γεύση :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...